A la carte på Restaurant H
Torsdag- lørdag
18-22
Velkommen til vores A la carte restaurant. Her præsenterer vi en sæsonbestemt menu, der byder på velsmagende retter, skabt med nøje udvalgte råvarer.
Snacks
Krustade m. foie gras, balsamico, æblekompot og pære.
65,-
Saltvaffel m. trøffelmayo og iberico-skinke.
50,-
Forretter
Mosaik af rimmet tun og laks m. syrnet flødesauce, bagte tomater og Læsø-rejer.
195,-
Oksecarppacio m. trøffelmayo, parmesan og ristet hasselnødder.
175,-
Jordskokkesuppe m. kammuslinger, confiteret jordskokker og jordskokkechips.
160,-
Hovedretter
Dagens fisk m. sæsongrønt, pommes pure og hollandaise
225,-
Ribeye m. sæsongrønt, puré, pommes frites og bearnaise
320,-
Farseret poussin m. pommes Anna, grønkål, syltet løg og veloté au vin blanc
225,-
Dessert
Crêpe Suzette m. vaniljeis.
125,-
Den forklædte fromage m. kirsebær.
125,-
Braiserede ananas m. brændt marengs.
125,-
Friteret camembert.
125,-