To små appetizers med orange kaviar, creme og små hvide blomster på en tallerken.

A la carte på Restaurant H

Torsdag- lørdag

18-22

Velkommen til vores A la carte restaurant. Her præsenterer vi en sæsonbestemt menu, der byder på velsmagende retter, skabt med nøje udvalgte råvarer.


Snacks

Krustade m. foie gras, balsamico, æblekompot og pære.

65,-

Saltvaffel m. trøffelmayo og iberico-skinke.

50,-

Forretter

Mosaik af rimmet tun og laks m. syrnet flødesauce, bagte tomater og Læsø-rejer.

195,-

Oksecarppacio m. trøffelmayo, parmesan og ristet hasselnødder.

175,-

Jordskokkesuppe m. kammuslinger, confiteret jordskokker og jordskokkechips.

160,-

Hovedretter

Dagens fisk m. sæsongrønt, pommes pure og hollandaise

225,-

Ribeye m. sæsongrønt, puré, pommes frites og bearnaise

320,-

Farseret poussin m. pommes Anna, grønkål, syltet løg og veloté au vin blanc

225,-

Dessert

Crêpe Suzette m. vaniljeis.

125,-

Den forklædte fromage m. kirsebær.

125,-

Braiserede ananas m. brændt marengs.

125,-

Friteret camembert.

125,-

Book bord